Agayev_300x300

Advocaat mr. Ali Agayev

Ali woont sinds 2001 in Nederland. Hij stelde zich ten doel op te komen voor de zwakkeren in de samenleving. Hij was van mening dat hij zijn doel slechts kon realiseren door een advocaat te worden.

In 2006 begon hij, na het afronden van Gymnasium, aan de rechtenopleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ali was met name geïnteresseerd in mensenrechten. Hij koos na het afronden van de bacheloropleiding Nederlands Recht in 2009 voor International and European Public Law die hij in mei 2011 afrondde. Als student heeft Ali stage gelopen op twee advocatenkantoren in de regio Rotterdam-Rijnmond. Tevens heeft hij als vrijwilliger gewerkt voor de juridische afdeling van het Vluchtelingenwerk in Schiedam. Daarnaast heeft hij stage gelopen bij de Netherlands Helsinki Committee in Den Haag, een NGO die zich met name bezighoudt met mensenrechten in voormalige Oostbloklanden.

Ali heeft één jaar als juridisch medewerker op een kantoor in Rotterdam gewerkt waar hij zich bezighield met vreemdelingenrecht en sociaal zekerheidsrecht. Sinds begin 2014 werkt Ali bij Frouws Advocaten. Hij houdt zich bezig met vreemdelingenrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Ali spreekt naast het Nederlands ook Engels, Turks en Azerbeidzjaans.

Overig

 

Stel uw vraag

privacy statement

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden