Advocaat Daan Gijzen

Mr. D.M. Gijzen (Daan) studeerde diverse disciplines aan de universiteiten van Utrecht, Maastricht en Tilburg, waaronder met name het Nederlands recht. Nadat hij bovendien ruime ervaring had opgedaan in de incasso- en schuldsaneringspraktijk, werd hij in 1999 be├źdigd als advocaat.

Specialisatie bezwaar uitkering

Als advocaat ontwikkelde hij specialisaties in het huur- en arbeidsrecht, gevolgd door een specialisatie in het bestuursrecht (sociale zekerheid) en bedrijfs- en faillissementsrecht. Op deze rechtsgebieden gaf hij gedurende tien jaar onderwijs op HBO plus-niveau. Daarnaast ontwikkelde hij een specialisatie op het gebied van het personen- en familierecht, welke door de Raad voor Rechtsbijstand wordt erkend. Goede kennis van voorgaande rechtsgebieden is onmisbaar in het personen- en familierecht en vice versa. Een niet-jurist zou versteld staan van hoeveel feiten en omstandigheden in een familierechtelijke situatie rechtstreeks dezelfde werking hebben in een bedrijf. En andersom.

Overig

Daan’s voorliefde ligt nog steeds in de werkwijze welke hem voorstaat: met integriteit en respect, maar zeker ook effici├źnt en doeltreffend, desnoods doortastend.

Stel uw vraag

    privacy statement

    Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden