Advocaat UWV Bezwaar Balie

Advocaat Job Nijssen

Al tijdens de laatste jaren van mijn studie Nederlands recht (van 1997 tot 2002 aan de Universiteit van Amsterdam) raakte ik via mijn werk als vrijwilliger bij de Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer enthousiast voor het werk van de sociale advocatuur, rechtshulp in zijn meest elementaire vorm.

Specialisatie bezwaar uitkering

Na mijn beëdiging tot advocaat, begin 2003, heb ik het bijstaan van echte mensen met echte problemen en het met juridische middelen oplossen van die problemen steeds als mijn belangrijkste drijfveer gezien. Het werk heb ik door de jaren heen steeds als zeer bevredigend ervaren. Een tevreden cliënt heb ik daarbij steeds als het belangrijkste resultaat van mijn werk beschouwd.

Overig

In ons vak kun je niet elke zaak ‘winnen’. Daarom is het voor mij zeer belangrijk dat een cliënt, ook als de zaak niet ‘gewonnen’ wordt toch het gevoel heeft dat we er samen alles aan gedaan hebben om toch tenminste het best mogelijke resultaat te behalen, waarbij een goed, eerlijk en helder advies over kansen en mogelijkheden – en soms ook over het ontbreken daarvan – net zoveel kan betekenen als simpelweg je gelijk halen.

Stel uw vraag

    privacy statement

    Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden