Bezwaar maken tegen het UWV

Er zijn verschillende mogelijkheden om bezwaar te maken tegen een beslissing van het UWV. U kan zelf een bezwaarschrift opstellen, maar ons advies is om dit niet te doen!

De slagingskans is 80% groter als een van onze gespecialiseerde advocaten voor u een bezwaarschrift opstelt en indient. Deze slagingskans is zoveel groter, doordat een specialist beter weet welke gronden er aangevoerd dienen te worden en het verweer hoger op de stapel komt als een advocaat bezwaar maakt.

Onze advocaten maken uw bezwaarschrift tegen UWV

Uitkering gestopt of afgewezen door UWV? Onze bezwaarbalie bouwt uw zaak op en stuurt uw zaak door naar de beste advocaat voor uw zaak. Bel 088 629 00 66 om uw zaak voor te leggen.

Kan ik ook in beroep gaan tegen het UWV

In het geval dat uw bezwaarschrift is afgewezen, heeft u de mogelijkheid om in beroep te gaan. Dit kan niet via de website van het UWV of door een standaard brief.

Bij uitkeringen gaat het om grote belangen. Als uw uitkering bijvoorbeeld wordt gestopt heeft dit financiële gevolgen en uw zorgen zullen ook groter worden. Wacht daarom niet langer en laat een van onze advocaten u helpen met het beroepschrift tegen het UWV!

Stuur ons een bericht of bel meteen naar 088 629 00 66 !

Pro deo advocaat

Wist u dat de inzet van een advocaat in de meeste gevallen nagenoeg kosteloos is?

De advocaat werkt op basis van gesubsidieerde bijstand (ook bekend onder de naam: pro deo).
Dit betekent dat u slechts een geringe eigen bijdrage verschuldigd bent aan de advocaat en de verdere kosten zal de overheid dragen.

Zo kunnen mensen met een minder diepe portemonnee ook juridische hulp krijgen die ze verdienen. Wel zo eerlijk!

Alle UWV Bezwaarbalie advocaten werken waar mogelijk altijd op pro deo basis. In sommige specifieke gevallen kan de eigen-bijdrage zelf helemaal worden kwijt gescholden, hierover zal de advocaat u informeren.

directbezwaarmaken

    privacy statement

    Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden